Roca Galleries

Upoznajte glavne zgrade koje predstavljaju ime Roca

Roca Galleries nisu samo fizička mjesta, već cijeli koncept koji prikazuje avangardnu ponudu i naprednu viziju tvrtke Roca. Izgrađene na načelima dizajna, inovacije i održivosti, Roca Galleries jasno prikazuju posvećenost vodećeg imena na svijetu neprekidnoj komunikaciji s društvom u cjelini, a posebice sa stručnjacima koji dijele interes i brigu u razvoju koncepta kupaonice.

Roca Galleries služe kao mjesto za sastanke i arena za otvoreni dijalog, koji privlači dizajnere, arhitekte i dizajnere interijera koji slično razmišljaju iz čitavog svijeta. Lokacije u Londonu, Šangaju, Barceloni, Madridu i Lisabonu nude multidisciplinarnu platformu za razmjenu i time čine svjetsku mrežu za prepoznavanje, interpretaciju, razvoj i razmjenu informacija o novim trendovima u ovom području.

Zaha Hadid Architects u Londonu; Francesc Rifé Studio u Šangaju; Borja, arhitektonski studio Lucía and Carlos Ferrater’s OAB u Barceloni; Estudio Lamela u Madridu; i Ferruz Decoradors u Lisabonu oživjeli su tu viziju u Roca Galleries koja kombinira privlačni izgled i pravi značaj vrijednosti marke.

Stoga, lokacije Roca Galleries dizajnirane su kao fleksibilna, funkcionalna mjesta za predstavljanje čitavog niza proizvoda Roca uz široku ponudu društvenih i kulturnih aktivnosti.

 

Dizajn i inovacija