Inovacija

Inovacija

Naš ulog od koncepcije proizvoda do proizvodnje, logistike i distribucije

Jedna od premisa tvrtke Roca je uvjerenje da tehnološka inovacija čini nužni element za postizanje progresivnog razvoja i trajnog unaprjeđenja u bilo kojoj djelatnosti. Zbog toga se u svim podružnicama i svim fazama proizvodnog postupka koristi najmodernija tehnologija

Roca se oslanja na inovaciju, od koncepcije proizvoda do proizvodnje, logistike i distribucije. Tehnološka izvrsnost proteže se kroz sve naše tvornice diljem svijeta, čime olakšavamo stvaranje sinergija i jamčimo najvišu kvalitetu u proizvodnim postupcima. Na temelju bogatog iskustva koje smo skupili u svim proizvodnim centrima, tehnološki odjel ulaže sav napor u usavršavanje cijelog postupka razvoja i proizvodnje novih proizvoda kako bismo sačuvali naš vodeći položaj u industrijskim i tehnološkim svojstvima.

Neprekidna tehnološka inovacija tvrtke Roca ima samo jedan cilj: kupcima dati najbolju moguću uslugu. Zbog toga odjeli za istraživanje, razvoj i inovacije analiziraju potrebe i želje društva da bi proizvode tvrtke prilagodili novim uvjetima na tržištu. Taj postupak prilagodbe ne provodi se samo na temelju estetskih načela i modernosti, već i radi poboljšanja kvalitete života.

Innovation Lab

Razvoj tvrtke Roca na područjima istraživanja i modernih razvoja

Inovacijski laboratorij tvrtke Roca dinamični je tim konceptualnih dizajnera s multidisciplinarnim i međunarodnim iskustvom, koji nastoji ponuditi inovativna rješenja koja nadilaze obični formalni dizajn.

Tim je dio centra za dizajn tvrtke Roca iako rade s različitih lokacija, s različitim postupcima i alatima koji im omogućuju prevladavanje prepreka s alternativnim pogledima. Njihov je zadatak tražiti rješenja za postojeće situacije u kupaonskim površinama za koje ne postoje prikladna rješenja među aktualnim proizvodima u našem katalogu.

Traženje novih rješenja nadahnuto je trenutačnim potrebama naših korisnika, ali i znakovima koji daju naslutiti parametre koji će u sljedećih nekoliko godina oblikovati naše društvo.

Čimbenici poput održivosti, starenja stanovništva, novih stilova života i općenito svakog makro trenda koji može utjecati na naše društvo, domove i bilo što što može utjecati na potrebe u kupaonskim površinama istražuju se i uvijek su prisutni u radu laboratorija Roca Innovation Lab.

Osim konceptualnih rješenja za kupaonske proizvode, Innovation Lab organizira radne sastanke različitih odjela koji potiču razvoj inovativnih proizvoda i podržavaju druge inicijative tvrtke, u kojima manje konvencionalna rješenja dodaju vrijednost donesenim odlukama.

Sve u svemu, misija laboratorija Roca Innovation Lab jest pomoći proizvodima tvrtke Roca da imaju različita svojstva koja se pokazuju kao prednosti za naše kupce, kao i dobre poslovne prilike za našu tvrtku. Istraživanje, razvoj i inovacija predstavljaju našu posvećenost budućnosti održive i dugotrajne tvrtke u globalnom, promjenjivom okruženju u kojima su izazovi iz dana u dan sve nužniji.

Naša tvrtka