Inovacija

Inovacija

Naš ulog od koncepcije proizvoda do proizvodnje, logistike i distribucije

Jedna od premisa tvrtke Roca je uvjerenje da tehnološka inovacija čini nužni element za postizanje progresivnog razvoja i trajnog unaprjeđenja u bilo kojoj djelatnosti. Zbog toga se u svim podružnicama i svim fazama proizvodnog postupka koristi najmodernija tehnologija

Roca se oslanja na inovaciju, od koncepcije proizvoda do proizvodnje, logistike i distribucije. Tehnološka izvrsnost proteže se kroz sve naše tvornice diljem svijeta, čime olakšavamo stvaranje sinergija i jamčimo najvišu kvalitetu u proizvodnim postupcima. Na temelju bogatog iskustva koje smo skupili u svim proizvodnim centrima, tehnološki odjel ulaže sav napor u usavršavanje cijelog postupka razvoja i proizvodnje novih proizvoda kako bismo sačuvali naš vodeći položaj u industrijskim i tehnološkim svojstvima.

Neprekidna tehnološka inovacija tvrtke Roca ima samo jedan cilj: kupcima dati najbolju moguću uslugu. Zbog toga odjeli za istraživanje, razvoj i inovacije analiziraju potrebe i želje društva da bi proizvode tvrtke prilagodili novim uvjetima na tržištu. Taj postupak prilagodbe ne provodi se samo na temelju estetskih načela i modernosti, već i radi poboljšanja kvalitete života.

Naša tvrtka