Roca Galleries

Upoznajte glavne zgrade koje predstavljaju ime Roca

Galerije Roca nisu samo fizičke lokacije, već cijeli koncept koji prenosi avangardnu ponudu i pogled u budućnost grupacije Roca. Izgrađene imajući na umu načela dizajna, inovativnosti i održivosti, galerije Roca jasno pokazuje predanost vodeće I globalne marke kontinuiranom diskursu s društvom u cjelini, ali konkretnije s profesionalcima koji dijele zanimanje i zabrinutost u kultiviranju koncepta kupaonice.

Galerije Roca služe kao mjesto susreta i arena za otvoreni dijalog, dizajniranje istomišljenika dizajnera, arhitekata i dekoratera iz cijelog svijeta. Lokacije u Londonu, Šangaju, Barceloni, Madridu, Lisabonu i Pekingu pružaju multidisciplinarnu platformu za razmjenu, čime se konstruira svjetska mreža koja identificira, tumači, razvija i dijeli informacije o novim trendovima na terenu.

ZahaHadid arhitekti u Londonu; FrancescRifé Studio u Šangaju; Arhitektonski studio OAB Borje, Lucie i Carlosa Ferratera u Barceloni; EstudioLamela u Madridu; FerruzDecoradors u Lisabonu; I Ma Yansong u Pekingu oživjeli su tu viziju u galerijama Roca koje kombiniraju privlačan izgled i pravi prikaz vrijednosti marke.

Stoga su Galerije Roca dizajnirane kao fleksibilna, funkcionalna mjesta za prikazivanje širokog raspona proizvoda Roca uz široku ponudu društveno-kulturnih aktivnosti.

 

Roca Barcelona Gallery

Gallery experience

Roca Lisboa Gallery

Roca London Gallery

Roca London Gallery

Roca Madrid Gallery

Roca Beijing Gallery

Naša tvrtka