Sajam interijera Moja4Zida u Arena Centru

22/04/2013

Arena Centar je najmoderniji trgovačko-zabavni centar četvrte generacije u regiji, a smjestio se uz Arenu Zagreb na jugozapadnom ulazu u hrvatsku metropolu i donosi mnoštvo noviteta kojima osvježava kompletnu ponudu grada.

21.travnja u Arena Centru odvijao se Sajam Interijera Moja4Zida, u suradnji Arena Centra i časopisa za uređenje doma Moja4Zida. Na prvom katu u Arena Centru, na Sajmu interijera posjetitelji su imali priliku vidjeti četiri potpuno opremljena stana, namještaj, dekoracije, savjetovati se, razgovarati sa dizajnerima interijera.

Preko 30 izlagača renomiranih brandova, od jeftinijih do onih ekskluzivnih, dizajnerskih – za svakoga po nešto, a teme uređenja stanova su: moderno, studentski, vikendica i klasično. Svakodnevno od 12-20 sati, posjetiteljima su na raspolaganju bili arhitekt i dizajner interijera kako bi odgovorili na sva pitanja te dali zanimljive i korisne savjete za uređenje doma. Roca se na sajmu predstavila kroz kupaonicu potpuno opremljenu sanitarnom keramikom, namještajem, mješalicama i akrilnom kadom.

Klasičan stan
Stan koji je bio opremljen u klasičnom stilu karakterizirao je jednostavan dizajn. U ovu kupaonicu savršeno se uklopila Roca kolekcija The Gap koja svojim elementima namještaja u boji grožđa klasičnom izgledu dodaje notu modernog. Ova kupaonica bila je opremljena Roca mješalicama koje prostoru daju dodatnu eleganciju te ističu usmjerenost Roca Grupacije u smislu važnosti uštede vode, ali ne na uštrb dizajna.

Svim posjetiteljima bili su omogućeni kontakti sa predstavnicima firme Inker d.d. kako bi dobili više informacija o izloženim proizvodima ali i o ostalim proizvodima iz asortimana Roca.