Ekološki prihvatljive tehnologije

Naša posvećenost zaštiti okoliša dovela nas je do razvoja rješenja kojima se štedi voda i energija

 

Cold Start

Inovativan sustav slavina koji pušta hladnu vodu kod otvaranja slavine. Otvaranja poluge s desne strane blokirano je zbog čega teče hladna voda u prednjem položaju. Ako se poluga okrene nalijevo, voda će polako postajati toplija. Na taj se način ne štedi samo voda, već i energija jer sprječavamo grijač da se uključi ako to nije potrebno. Ta je tehnologija također dostupna s inovativnim progresivnim spremnikom koji ima istu funkciju ako postoji kotačić umjesto poluge.

 

 

Proizvodi koji koriste tu tehnologiju: L20, Singles, L90

 

 

Pisoar Flushfree

Novi koncept pisoara za koji nije potrebna voda niti struja da bi se mogao koristiti. Inovativni sustav koristi spremnik kojim se sprječavaju neugodni mirisi emisijom zraka s mirisom limuna i time se sprječava gubitak vode i energije. Spremnik se jednostavno zamjenjuje nakon svakih 6.000 ciklusa.

 

 

W+W

Ovaj sjajan dizajn postavlja novu kategoriju kupaonske opreme: zahod s umivaonikom u jednom komadu. Dvostruka funkcija te jedinice omogućuje ponovnu upotrebu vode iz umivaonika tako što ju šalje u spremnik nakon filtriranja. Održivi prijedlog koji omogućuje dvostruku upotrebu vode i koji je dobitnik nekoliko nagrada za dizajn i održivost.

 

 

Proizvodi koji koriste tu tehnologiju: W+W

 

>>Ako želite saznati više informacija o ekološki prihvatljivim tehnologijama tvrtke Roca, posjetite Roca Loves the Planet.

Naša tvrtka