ISH 2013

Roca je predstavila svoje prijedloge i rješenja za 2013. na inovativnom, sjajnom štandu

Roca je još jednom sudjelovala na sajmu ISH, koji se održava u ožujku svake druge godine u Frankfurtu. Taj vodeći u svijetu događaj za kupaonice, izgradnju, energetsku učinkovitost u grijanju i klimatizaciji i održive energije bio je platforma za najnovije proizvode i inovacije u sektoru i opet je bio mjesto susreta za tvrtke, proizvođače, inženjere, graditelje i pružatelje usluga. Svi su se sastali na svjetski najvećoj izložbi o kombinaciji vode i energije, koja se može pohvaliti s 2.300 izlagača i 250.000 kvadratnih metara izložbenog prostora. Tamo je Roca predstavila svoje prijedloge i rješenja za 2013. na inovativnom, sjajnom štandu sa sloganom Browse your bathroom.

Naš koncept Browse your bathroom zaživio je s pozivom posjetiteljima sajma ISH da uđu u katalog sačinjen od proizvoda u stvarnoj veličini. To znači da su posjetitelji štanda mogli fizički vidjeti i provjeriti različite ideje koje Roca nudi kupcima da bi prilagodili svoje kupaonske površine svojim ukusima i zahtjevima. Browse your bathroom omogućio je korisnicima da šeću kroz svoj kupaonski prostor, način na koji su gledanjem i dodirivanjem mogli odabrati različite proizvode koji najviše odgovaraju njihovom načinu života.

To je golemo mjesto tvrtki Roca dalo idealno platformu za prikazivanju širokog niza proizvoda koji prikazuju naše vrijednosti poput inovacije, dizajna, održivosti i zdravog života. Međutim, u našoj kolekciji za 2013. naglasak je bio jasno stavljen na mogućnost prilagođavanja i personalizacije proizvoda tvrtke Roca kupaonskom prostoru. Naš je štand stoga trebao prikazati da je naš široki asortiman kolekcija i rješenja za kupaonski prostor stvoren kao reakcija na sve vrste ukusa i potreba. Prikazali smo i niz završnih obrada i niz mogućnosti kombinacija naših proizvoda pomoću kojih svaki pojedinac može dizajnirati i izgraditi kupaonski prostor da odgovara njegovo ukusu, stilu života, potrebama, dostupnom prostoru, itd. bez obzira radi li se o obitelji, pojedincu, arhitektu ili dizajneru interijera. Niti jedna opcija nije izuzeta iz kataloga Roca 2013.

Novosti i događanja

Kalendar sajmova i događanja

ISH 2013

Datum događaja