Savjeti

Savjeti za optimizaciju prostora u kupaonici

Mislite li još uvijek da trebate veliku kupaonicu kako bi bila moderna i funkcionalna?

Današnji domovi imaju sve manje prostora za kupaonicu. Ukoliko je i kod Vas takav slučaj, pretvorite to u izazov kreativnosti dodajući rješenja koja pružaju nova alternativna mjesta za pohranu te detalje koji pružaju veću udobnost. Nastavite čitati jer ćemo Vam pokazati kako zapravo manja kupaonica može biti najbolji poticaj Vašoj mašti.

Odaberite kompaktni namještaj

Dobro iskoristite prostor ispod umivaonika postavljanjem kompaktnog namještaja s puno mjesta za pohranu. Prijedlozi namještaja, poput Mini koji uključuju pregrade koje štede prostor, savršeno su rješenje za maksimalno iskorištavanje raspoloživog prostora.

Ugradite umivaonik s integriranom policom

Ako preferirate da su Vam toaletni proizvodi uvijek pri ruci, umivaonici poput Prisme koji imaju integriranu policu zasigurno su jedno od efikasnih rješenja.

Dodajte visoki ormarić

Isto kao što visoki neboderi zauzimaju dragocjeni prostor velikih gradova, visoki ormarići poput onih iz kolekcije Inspira čine istu stvar u kupaonici postajući tako idealno rješenje za manje prostore.

Odlučite se za ogledalo i ormar u jednome

Kada ogledalo postane i ormar, stvara se dodatan prostor za pohranu stvari. Kolekcije poput Lune pružaju dodatnu funkcionalnost, a opet zadržavaju trend dizajn.

Pomoćne jedinice za pohranu

Manji prostori mogu postati izuzetno svestrani, a osobito ako ih smatramo neupotrebljivima. Pronalaženje prostora za dodatno mjesto za pohranu je jednostavno, samo je potrebno iskoristiti maštu i obratiti pažnju baš na onaj kut na koji do sada niste primjećivali. Model poput Sume olakšat će Vašu svakodnevnicu dodatnim mjestom za pohranu, a bez gubitka ravnoteže i dizajna kakvog Vaša kupaonica zaslužuje.