Nabava u Roca Grupi

Poštovani dobavljaču, dobrodošli u Roca Grupu! Pogledajte naše kriterije za uspješnu suradnju. Kroz našu nabavu vršimo značajan utjecaj na društvo i okoliš.

Roca Grupa je svjetski lider u dizajnu, proizvodnji i promociji kupaonskih proizvoda za arhitekturu, građevinarstvo i dizajn interijera. Osnovana 1917. godine, spaja tradiciju i znanje sa strašću za inovacijama i poštovanjem prema okolišu, s ciljem ispunjavanja potreba ljudi i doprinosa poboljšanju društvenog blagostanja.

Uz održivost prisutnu u svim svojim proizvodnim procesima i uz predanost očuvanju boljeg planeta za buduće generacije, Roca Grupa implementirala je ovu filozofiju u 170 zemalja u kojima posluje i u svojih 77 tvornica, prenoseći je svaki dan svojim zaposlenicima.

Grupacija u obiteljskom vlasništvu tržišni je lider u Europi, Latinskoj Americi, Indiji i Rusiji. Također je snažno prisutan u Kini i ostatku Azije, Bliskog istoka, Australije i Afrike. Kao rezultat toga, svjetski je lider u svojim aktivnostima. Roca grupa je u 2020. u godini obilježenoj pandemijom imala promet od 1,684 milijuna eura.

U Roca Grupi ne samo da želimo zadržati svoju poziciju dobavljača visoko inovativnih proizvoda, već je želimo i proširiti. Iz tog razloga postavljamo visoke standarde kada je u pitanju odabir naših dobavljača. Roca Grupa očekuje proaktivna rješenja od svih partnera kako bi održala konkurentnost i ispunila zahtjeve Roca Grupe.

Prijavite se ili registrirajte na našem portalu za dobavljače

Prijava za postojeće dobavljače

Ako ste postojeći dobavljač, ovdje se možete prijaviti na naš Portal za dobavljače.

Registrirajte se kao novi dobavljač

Jeste li zainteresirani za suradnju s Roca Grupom? Prijavite se na naš portal za dobavljače. Provjerit ćemo vaš profil i uskoro vam se javiti hoće li suradnja biti moguća.