Kolekcije

Sveobuhvatna rješenja za vašu kupaonicu

Roca nudi sveobuhvatne kolekcije koje će vam pomoći da dizajnirate kupaonski prostor koji najbolje odgovara vašem stilu i potrebama.

Kupaonske kolekcije

Inspira

Tri oblika, više kombinacija, široke mogućnosti. Ova kolekcija staklastog porculana i namještaja, s 3 dizajnerske linije - Round (okrugla), Soft (s mekim kutovima) i Square (kvadratna) - koje se mogu savršeno kombinirati, unijet će život u kupaonske prostore u bilo kojem stilu.


27 proizvoda

Meridian

Jedan jedini koncept za tisuću mogućnosti. Jedan jedini koncept koji će ispuniti svaki zahtjev. Najraznolikiji i sveobuhvatni asortiman.


37 proizvoda

The Gap

Ovaj koncept dizajnera Antonia Bulloa istodobno je kompaktan i funkcionalan. Bogati asortiman prilagođuje se svim mogućnostima i omogućuje optimiziranje kupaonskog prostora. Moderne i elegantne linije potvrđuju inteligentnost odabira.


16 proizvoda

Hall

Dizajn idealan za kompleksne i gotovo nesavladive prostore, koji se savršeno prilagođava i odgovara na izazove suvremenog uređenja interijera radi postizanja maksimalne prilagodljivosti bez ugrožavanja dizajna.


31 proizvoda

Rješenja za namještaj i umivaonike

Prisma

Inovativna i svestrana kolekcija. Zbog dizajna umivaonika, svojih ravnih linija i različitih dimenzija, pokazuje se idealnim rješenjem za različite kupaonske prostore.


12 proizvoda

Mini

Najsvestraniji namještaj, najbolje rješenje za male prostore.


2 proizvoda

The Gap

Ovaj koncept dizajnera Antonia Bulloa istodobno je kompaktan i funkcionalan. Bogati asortiman prilagođuje se svim mogućnostima i omogućuje optimiziranje kupaonskog prostora. Moderne i elegantne linije potvrđuju inteligentnost odabira.


16 proizvoda

Debba

Zbirka sa širokim rasponom rješenja koja ju čine prilagodljivom svakom kupaonskom prostoru.


21 proizvoda

Kolekcije slavina

L90

Predana savršenstvu završne obrade koja nas nosi u tehnološki svemir. Kutovi, ravne linije i plohe izmjenjuju se u ovoj kolekciji. Ona je prijedlog jedinstvenog stila, posebno namijenjena onima koji vole dizajn nadahnut urbanim životom.


14 proizvoda

Naia

Karakter i sofisticiranost spajaju se u ovoj kolekciji slavina minimalističkog dizajna, proizašlih iz savršene kombinacije cilindričnih i kvadratnih geometrijskih oblika.


9 proizvoda

Atlas

Ova kolekcija miješalica, koja se ističe po svojoj eleganciji i svestranosti, uključuje graničnike protoka do 5 litara u minuti, kao i tehnologiju Cold Start koja jamči veću uštedu vode i energije. Također, s ciljem pružanja više udobnosti, miješalica za tuš može biti opremljena policom, omogućujući da Vam je sve potrebno za ugodno tuširanje na dohvat ruke.


11 proizvoda

Instant

Linija timer slavina jednostavnog i modernog dizajna. Ova kolekcija nudi optimalno rješenje za javne prostore, pogodna za sve vrste bazena (čak i za one koje koriste djeca).


3 proizvoda

Thesis

U podlozi ove kolekcije čija su rješenja u velikoj mjeri inspirirana esencijalizmom leži stvaralački napor Antonia Bulloa. Suvremen i dinamičan, dizajn je skladan i kompaktan, s jasno definiranim gotovo geometrijskim linijama i oblicima baziranim na minimalističkim figurama koje kupaonici daju eleganciju i stil.


3 proizvoda

Kolekcije za kupaonicu

BeCool

U ovoj kolekciji linije i oblici nadahnuti organskim definiraju prostor stvoren za pružanje maksimalne ugode u svakom pojedinom detalju. Funkcionalizam i intuitivnost u svom najotmjenijem i najinteligentnijem obliku.


18 proizvoda

Newcast

Retro model nadahnut prošlošću, koji potiče maštu i spaja prošla razdoblja s najnovijim mogućnostima i odlikama.


6 proizvoda

Vythos

Minimalizam ulazi u kupaonicu. Jednostavne, uravnotežene i čiste linije opremaju kupaonicu multifunkcionalnošću i ekonomičnošću u jedinstvenom proizvodu punom osobnosti. Rezultat je iznimno elegantno i prilagodljivo rješenje.


6 proizvoda

Kolekcije tuš kada

Terran

Tuš kade izrađene od snažnog i izdržljivog materijala STONEX®, koje nude široki izbor dimenzija. Teksturirana završna obrada čini ove tuš kade još otpornije na klizanje.


1 proizvod

Kolekcije slavina za tuš

Raindream

Premium raspon extraslim metalnih tuš-glava za zid ili za stropnu ugradnju. Njihov EasyClean sustav sprječava nakupljanje kamenca.


13 proizvoda

Rainsense

Cijeli niz tuš-glava ili za zid ili za stropnu ugradnju. Njihov EasyClean sustav sprječava nakupljanje kamenca.


12 proizvoda

Even

Novi tuš stupovi sadrže napredne materijale koji uključuju termostatski mikser, višenamjenski ručni tuš i veliku tuš glavu dostupnu u okruglim i pravokutnim verzijama.


2 proizvoda

Plenum

Višenamjenska kolekcija ručnih tuševa s okruglim ili kvadratnim dizajnom i novim integriranim gumbom koji vam omogućuje jednostavno prebacivanje između triju funkcija kako biste dobili veću udobnost prilikom tuširanja.


2 proizvoda

KOLEKCIJE TUŠ KABINA

Victoria

Kolekcija tuš kabina sa klizećim,visećim i sklopivim vratima na temelju jednostavnih i čistih linija. Završeci od prozirnog kaljenog stakla (4 mm debljine) i profila od poliranog srebra.


3 proizvoda

Kolekcije dodataka

Nuova

Jedinstvo metala i stakla, četvrtastih oblika i pravih kutova. Ukratko, svaki detalj ove galanterije oblikovan je najsuvremenijim dizajnom kako bi se kupaonskom prostoru dala minimalistička i kreativna nota.


10 proizvoda

Victoria

Opsežan izbor dodataka s funkcionalnim i bezvremenskim dizajnom. Osim instalacije s vijcima, Victoria omogućuje fiksaciju sustava ljepljenjem koji sprječava bušenje i jamči visoku otpornost (do 5 kg. statičkog opterećenja). Idealno rješenje za privatne kupaonice, polu-javna mjesta i javne prostore, uključujući rješenja za osobe smanjene pokretljivosti.


25 proizvoda

Ogledala i rješenja za rasvjetu

Luna

Ravnoteža i savršenstvo dizajna koji crpi nadahnuće iz punog mjeseca kao izvora svjetla i svježine. Ova je kolekcija raznolik, mladenački i urbani prijedlog koji se može prilagoditi svakoj dizajnerskoj ideji prostora, a ujedinjuje praktičnost, eleganciju i oblik.


8 proizvoda